UKK

Tahko Juhannus UKK

Milloin festari järjestetään seuraavan kerran?

Tahko Juhannus juhlitaan taas 24.-26.6.2021. Ostamalla Tahko Juhannus lipun jo nyt, tuet tapahtuman tulevaisuutta ja jatkuvuutta!

Miten varmistatte, että Tahko Juhannukseen on turvallista tulla?

Tahko Juhannukseen on vielä aikaa ja teemme suunnitelmallista työtä tapahtuman turvallisuuden ja turvallisuuden tunteen lisäämiseksi. Tulemme kesällä 2021 tehostamaan erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme tapahtumiin käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti. Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Milloin alkaa lipunmyynti?

Osa pääsylipuistamme on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisää lipputyyppejä tulee myyntiin loppuvuoden aikana.

Onko lipuilla lipputurvaa?

Lipunvälittäjillämme voivat myydä lipunoston yhteydessä mahdollisia lippuvakuutuksia lipullesi. Varmista kyseisen lipputurvan sisältö omasta lippukaupastasi Tiketistä tai Lippu.fi

Entä jos Tahko Juhannusta ei järjestetä 2021?

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Tahko Juhannukseen 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Miksi yhteystietojani kerätään?

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Milloin on luvassa artistijulkaisuja?

Tahko Juhannuksen ohjelmaa julkaistaan loppuvuoden aikana.