UKK

Tahko Juhannus UKK – Usein kysytyt kysymykset

Tahko Juhannus juhlitaan taas 24.-26.6.2021!

1. Miten 2020 jo ostettujen lippujen kanssa käy?

Tahko Juhannus 2020 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Tahko Juhannukseen. Mikäli haluat osallistua jo ostamallasi Tahko Juhannus -lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset siis voimassa olevalla 2020 lipulla sisään 2021 Tahko Juhannukseen. Päiväliput ovat voimassa 2021 samana päivänä, mikä lipussa lukee.

Lippurahojen takaisinhaku on päättynyt 30.6.2020. Palautuksiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä lippukaupan asiakaspalveluun.

Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/tahkojuhannus2020

Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/tahko-juhannus

Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

2. Voitin liput 2020 tapahtumaan Tahko Juhannukseen tapahtuman tai Kiss-radiokanavan kilpailusta, miten käy lipulleni?

Siirrämme kaikki Tahko Juhannuksen somesta 2020 lipun voittaneet automaattisesti 2021 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2021 toukokuussa, mikäli lippua ei sinulle ole vielä lähetetty. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

3. Miltä näyttää Tahko Juhannus 2021?

Tahko Juhannus juhlitaan taas 24.-26.6.2021. Lisätietoa ensi vuoden tapahtumasta julkaistaan mahdollisimman pian.

4. Mitä teen mökkimajoitusten kanssa?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi. Majapaikan kautta varatut festivaaliliput ja niiden korvaus tapahtuu myös suoraan majoituspaikkasi asiakaspalvelun kautta.

5. Olen ostanut bussi- tai junaliput jo, miten toimin?

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.