Facebookissa
Instagramissa

Poppamies Burger Beast Food Truck
MMRRRRR! Poppamiehen Purilaispeto on taas Tahkolla juhlimassa yötöntä yötä! Suurempana ja nälkäisempänä kuin koskaan Poppamies Burger Beast saapuu Tahkolle täyttämään nälkäisiä vatsoja mehevien briossien väliin tehdyillä burgereilla. Black Angus -rotukarjasta valmistetut lihaisat pihvit ja täyttävät käsintehdyt falafelpihvimme saavat seurakseen tamperelaisen Poppamiehen omintakeisimmat kastikkeet, mehevät tomaatit ja raikkaat salaatit. Koe mahtavat makuyhdistelmät ja taltu nälkäsi purilaispedon burgerilla!

Laktoosittomia ja gluteenittomia annoksia.

The (G)Rilli
Perinteisten festariherkkujen kuningas the (G)Rilli tulee, rokkaa ja kokkaa nälkäisen keskiyön bilekansan mahat täyteen. Mahtaviamakkraperunoita, sekä tuhdit kana- ja kebabsetit suureenkin nälkään! Yli 15 vuoden kokemuksella suomalaisten lempiruoat nopeasti ja herkullisesti, alusta alkaen itse tehtynä. Nyt (G)rillataan!

Maidottomia ja gluteenittomia annoksia.

Kebab Explorer Food Truck

Houston, we have kebab! Tämähän ei ole mikään ongelma! Kebab Explorer on laskeutunut Tahkon Juhannukseen ruokkimaan nälkäiset festarivieraat härkä-, kana- ja vegaanikebabeilla! Kebabrulliemme välistä löydät raikkaat kasvikset ja talon omat kastikkeet! Tee tutkimusmatka kebabin maailmaan!

Maidottomia, gluteenittomia ja vegaanisia annoksia.

Fish & Chips Kalaravintola
Nyt sitä saa myös Savon sydämestä, nimittäin muikkuja! Alkuperäinen kalaravintolamme loihtii juhannuksen juhlijoille savolaisten kansallisruoan eli voissa paistettuja muikkuja sekä kalaruokien klassikon – Fish n’ Chipsin! Rapeaksi paistetut kalat tuhtien ranujen ja soosien kera tarjoilee iloiset kalakokkimme. Ei muuta kuin molskis ja syömään!

Vähälaktoosisia annoksia.