Facebookissa
Instagramissa

SCOOTER (DE) TAHKO JUHANNUKSEEN – ENSIMMÄISET ARTISTIT JULKI

- Kolmipäiväiseksi kasvava festivaali juhlitaan neljättä kertaa 21.-23.6.2018
- Juhannuksena Tahkolla nähdään mm. Scooter (DE), Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat ja Popeda
- Superedulliset joululiput myynnissä vuoden loppuun asti

Savon suurin juhannusjuhla Tahko Juhannus järjestetään 21.-23.6.2018 neljännen kerran ensi kesänä. Tapahtumapaikkana toimii Tahko Event Park. Juhannuksen juhlinta Tahkon idyllisissä maisemissa alkaa tänä vuonna jo torstaina, joten juhlatunnelmasta saa nauttia kolmen päivän verran.
Ensimmäisten artistikiinnityksiin kuuluu saksalainen elektronisen musiikin jättiläinen Scooter, sekä kotimaiset juhlatunnelman nostattajat Kaija Koo sekä Roope Salminen & Koirat. Suomirokkia juhannuksena tarjoilee alansa pioneeri Popeda. Julkaisun yhteydessä avataan joululipunmyynti, jossa tarjolla ovat erikoishintaiset sekä VIP- että perusliput. Lisää artistijulkaisuja on tiedossa keväällä 2018.

Tahko Juhannus houkuttelee ensi kesänä juhannuksen juhlijoita saksalaisella vetonaulallaan, jo 90 –luvun puolestavälistä eurodance –tyylillään kansaa huumanneella Scooter –yhtyeellä. Hiteistään How much is the Fish? ja The logical song tuttu Scooter nähdään vihdoin myös Tahkolla, jolloin juhannusmeininki on takuuvarmasti katossa tämän bilesetin aikana. Bilebändi Roope Salminen & Koirat nostattaa juhlatunnelman kattoon hiteillään Tanssi se ulos, Madafakin darra ja Snadi. Kaija Koo hurmaa iskelmätyylisellä tulkinnallaan niin nuoret kuin vanhatkin, ja Suomirockin klassikkojärkäle Popeda huudattaa yleisöä juhannustunnelmaan.

"Tahko Juhannus on saanut erittäin hyvää asiakaspalautetta tunnelmastaan, ja ensi kesänä saamme nauttia siitä peräti kolme päivää! On erityisen hienoa, että saamme jälleen ulkomaalaisvahvistuksia artistikokoonpanoon kotimaisten suosikkien lisäksi" kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen. "Nyt jos koskaan kannattaa lyödä juhannussuunnitelmat lukkoon, katsotaan mitä muita taikoja on juhannukseksi Tahkolle luvassa." kertoo Koskinen pilke silmäkulmassaan.

Tahko Juhannus 21.-23.6.2018

LIPUT
3 päivän joululippu 100 €
3 päivän VIP –joululippu 159 €
Hinnat voimassa 31.12.2017 asti.

www.tahkojuhannus.fi
Facebook: www.facebook.com/tahkojuhannus
Instagram: @tahkojuhannus

TAHKO JUHANNUS KASVAA KOLMIPÄIVÄISEKSI – ENSI KESÄNÄ JUHANNUSTA JUHLITAAN JO TORSTAINA

-Tahko Juhannuksessa viikonloppuna 8000 kävijää
-Kaksipäiväinen festivaali polkaisee Juhannuksen käyntiin jo torstaina kesällä 2018
-Suosittu VIP –alue myytiin molempina päivinä loppuun

Tahko Juhannus 2017 keräsi viikonloppuna yhteensä 8000 kävijää. Tahko Event Parkissa järjestettävää juhannusfestivaalia juhlittiin railakkaissa merkeissä sekä perjantaina että lauantaina. Edellisenä kesänä lanseerattu VIP –alue myytiin molempina päivinä loppuun, mikä todisti jälleen, että astetta tasokkaammalle festarikokemukselle on todellakin kysyntää.

Vaikka juhannus ei tarjoillutkaan niin lämpimiä ilmoja kun voisi toivoa, festivaalikansa vietti juhannusta hyvän tunnelman siivittelemänä koko viikonlopun ajan. Perjantaina koko kansan suosikki, JVG, tanssitti juhannuksen juhlijoita ja illan kruunasi Mikael Gabriel Koko kesä –kiertuesetillään.

Toisen festaripäivän starttasi räväkästi Roope Salminen & Koirat, ulkomaalaissäväystä toi jo ysärillä mainetta niittänyt ruotsalainen Basic Element ja tapahtuman paketoi suomalaisen musiikkikentän konkari Apulanta. Tapahtuma-alueena Tahko Event Park on osoittautunut kahden vuoden aikana hyvin toimivaksi paikaksi juhannusfestareille. Yhteistyö Tahkon alueen yritysten kanssa on myös toiminut sulavasti. Tahko Juhannus on tällä hetkellä Savon suurin juhannusfestivaali.

”Kaiken positiivisen palautteen siivittelemänä voimme ylpeänä julkistaa ensi vuodelle kolmepäiväisen Tahko Juhannuksen! Mikäs sen parempaa kuin ottaa varaslähtö juhannuksen viettoon.” kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen.

Järjestyksessään neljäs Tahko Juhannus järjestetään 21.-23.6.2018 eli yleisö saa nauttia juhannusfestivaalista jopa kolmen päivän ajan. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 26.6.2017 klo 8.  Voimassa erittäin edullinen ennakkohinta 3 pv 95 euroa, tämä hinta voimassa 30.10.2017 saakka.

Tahko Juhannus 2017 kävijäkysely on nyt käynnissä! Kyselyyn pääset seuraavasta linkistä: s.mirlink.fi/s3/tahkojuhannus2017
Vastaamalla voit halutessasi osallistua arvontaan jossa voi voittaa kaksi lippua ensi vuoden tahko Juhannukseen!