Facebookissa
Instagramissa

TAHKO JUHANNUS TÄYDENTÄÄ OHJELMISTOAAN

-          Tahko Juhannus on julkaissut festivaalin päiväkohtaiset artistit ystävänpäivän merkeissä
-          Myyntiin avattu myös leirintä¬ sekä yhden päivän festivaaliliput
-          Rakkauden Juhannuksen kruunaavat Cheek, Nylon Beat, Scooter, SANNI, Pikku G ja Raptori

Kolmipäiväiseksi kasvava Tahko Juhannus järjestetään Tahko Event Parkissa ensi kesänä 21.-23.6.2018. Tahko Juhannuksessa tullaan näkemään jo aikaisemmin julkaistut Cheek, Nylon Beat, Scooter (DE), Kaija Koo, Popeda, Raptori ja Roope Salminen & Koirat. Festivaalin uusimpiin artistikiinnityksiin kuuluvat SANNI, JVG, Apulanta, Evelina, Reino Nordin, Pikku G, Teflon Brothers, Jenni Vartiainen, Klamydia, Movetron ja Portion Boys.

Rakkauden Juhannukseksi tituleerattu Tahko Juhannus on julkaissut päiväkohtaiset esiintyjänsä sekä avannut myyntiin kaikki festivaalin lipputyypit. Festivaaleille on saatavilla yhden, kahden ja kolmen päivän perusliput sekä VIP -liput. VIP -tason festivaalikokemukseen sisältyy festivaalialueelle pääsyn lisäksi herkullinen buffet -ruokailu sekä pääsy VIP -vieraille varatulle alueelle. Perinteistä festivaalitunnelmaa tarjoaa festivaalin leirintäalue, joka sijaitsee tuttuun tapaan Tahkonlahdella festivaalialueen läheisyydessä. 

Torstaina juhannuksen juhlinnan polkaisevat käyntiin kotimaiset suosikit SANNI, Klamydia, Portion Boys ja Teflon Brothers, sekä keikkalavoille paluun tehneet Nylon Beat ja Pikku G. Juhannusaattona perjantaina juhlakansaa tanssittavat Movetron, Raptori, Jenni Vartiainen, Kaija Koo, saksalainen ysärihittitehdas Scooter sekä Suomen suosituin räppäri Cheek. Juhannuspäivänä lauantaina lavalle nousee Emma –gaalassa vuoden naisartistiksi palkittu hip hop –sensaatio Evelina sekä samaisessa gaalassa vuoden Striimatuin biisi –palkinnon pokannut Reino Nordin.  Lauantain huippukattausta täydentävät takuuvarmalla bilemeiningillään Roope Salminen & Koirat sekä JVG, ja suomirokkia puolestaan tarjoilevat Popeda ja Apulanta. 

Festivaalipäällikkö Allu Koskinen on erittäin tyytyväinen myös tämä kesän esiintyjäkokoonpanoon. ”Tällä kattauksella saadaan juhannustunnelma nostettua kattoon jo torstaista alkaen. Ihan tässä jo alkaa jännittää että miten villit juhlat saadaankaan juhannuksena aikaiseksi!” Koskinen nauraa. 

Katso päiväkohtaiset esiintyjät tästä

LIPUT
Perusliput: 3 PV 110€ / 2 PV 95€ / 1 PV 60€
VIP -liput: 3 PV 169€ / 2 PV 149€ / 1 PV 99€
Leirintälippu: 25€
Caravanpaikka: 25€

Perus- ja VIP ¬liput myynnissä Kuopion F-Musiikissa. Kaikki lipputyypit myynnissä myös Lippupisteessä ja Tiketissä. 

NYLON BEAT TEKEE YLLÄTYSKESÄKEIKAT – KAKSIKKO MYÖS TAHKO JUHANNUKSEEN

-  Supersuosittu popduo Nylon Beat tekee paluun lavoille kesällä
-  Tahko Juhannusta mukana tähdittämässä mm. Cheek ja Scooter (DE)

Kolmipäiväiseksi kasvava Tahko Juhannus järjestetään Tahko Event Parkissa ensi kesänä 21.-23.6.2018. Aikamme yksi suosituimmista pop-duoista, Erin Anttilan ja Jonna Geagean muodostama Nylon Beat tekee paluun vain kesäksi 2018. Kaksikko nähdään kesällä kymmenellä festivaalilavalla, ja ”Mä haluun olla Nylon” -kiertueeseen kuuluu myös keikka Savon suurimmalla juhannusfestivaalilla Tahko Juhannuksessa. Tähän mennessä Tahko Juhannukseen esiintymään on julkaistu Cheek, Scooter (DE), Raptori, Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat ja Popeda.

Lähtemättömän jäljen kotimaiseen pop-musiikkiin jättänyt duo ehti toimia kahdeksan vuotta kunnes lopetti vuonna 2003. Se teki vuonna 2007 kaksi areenakeikkaa, mutta kaksikko ei ole sittemmin esiintynyt yhdessä. Jättihiteistä kuten ”Teflon Love”, ”Rakastuin mä luuseriin”, ”Viimeinen”, ”Syytön” ja ”Satasen laina” muistettava kaksikko oli 90- ja 2000-lukujen pop- musiikin suunnannäyttäjä tarttuvilla kertosäkeillä varustetuilla, kerrasta mieleen jäävillä kappaleillaan. Hitit sekä vahvalla asenteella ja energialla vedetyt livekeikat siivittivät heidät yhdeksi aikakauden suosituimmista live- ja radiohittiyhtyeistä.

”Tässä on keikka joka räjäyttää pankin Tahkolla. Tämän kaksikon hittikavalkaadia kannattaa ehdottomasti tulla kuuntelemaan paikan päälle!” kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Artistikattaus Juhannukselle on jo nyt todella kova, ja lisää julkaisuja on vielä luvassa.” Koskinen kommentoi odottavin mielin ensi kesän juhannusfestaria.

Festivaalin päiväkohtaiset artistit sekä lippujen hinnat julkaistaan kevättalvella. Tällä hetkellä myynnissä ovat edulliset kolmen päivän VIP- sekä perusliput. Leirintäliput avataan myös myyntiin myöhemmin.

Tahko Juhannus 21.-23.6.2018

LIPUT
3 päivän lippu 110€
3 päivän VIP –lippu 169€

Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

CHEEKIN JÄÄHYVÄISKIERTUE TAHKO JUHANNUKSEEN

CHEEK. Kuva: Jonas Lundqvist
Cheek

- Suomen suosituin räppäri Cheek tähdittää Tahko Juhannuksen artistikattausta
- Tahkolla nähdään kotimaisten suosikkien lisäksi myös saksalainen Scooter

Kolmipäiväiseksi kasvava Tahko Juhannus järjestetään Tahko Event Parkissa ensi kesänä 21.-23.6.2018. Uusin artistikiinnitys, Suomen suosituin räppäri Cheek täydentää ohjelmistoa Savon suurimmilla juhannusjuhlilla. Cheekin lisäksi Tahkolla nähdään juhannuksena myös Scooter (DE), Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat ja Popeda.

Jare Tiihonen, taiteilijanimeltään Cheek, on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista kautta aikain. Miehen meriitit puhuvat puolestaan: suomen Spotifyn striimatuin artisti, 15 listaykkössingleä, 11 Emma –palkintoa, lista on loputon. Cheek ilmoitti viime vuoden loppupuolella lopettavansa uransa massiiviseen päätöskiertueeseen, joka hemmottelee myös juhannuksen juhlijoita Tahkolla. Miehen lukemattomat hitit kuten Kuka muu muka, Sokka irti sekä Timantit on ikuisia nostattavat juhannustunnelman taatusti kattoon.

Viimeeksi Cheek on nähty Tahko Juhannuksessa vuonna 2016, jolloin artisti itseoikeutetusti kruunasi lämpimän juhannuspäivän huikealla esiintymisellään. "Kuka muukaan sopisi paremmin tähdittämään tämän vuoden Tahko Juhannusta, kuin Cheek. Edellisestä esiintymisestä on vierähtänyt pari vuotta, ja päätöskiertue tekee tästä seuraavasta todella ainutlaatuisen." kommentoi festivaalipäällikkö Allu Koskinen.

Festivaalin päiväkohtaiset artistit sekä lippujen hinnat julkaistaan kevättalvella. Tällä hetkellä myynnissä ovat edulliset kolmen päivän VIP- sekä perusliput. Leirintäliput avataan myös myyntiin myöhemmin.

Tahko Juhannus 21.-23.6.2018

LIPUT
3 päivän lippu 110 €
3 päivän VIP –lippu 169 €

Liput myynnissä Lippupisteellä ja Tiketissä. 

SCOOTER (DE) TAHKO JUHANNUKSEEN – ENSIMMÄISET ARTISTIT JULKI

- Kolmipäiväiseksi kasvava festivaali juhlitaan neljättä kertaa 21.-23.6.2018
- Juhannuksena Tahkolla nähdään mm. Scooter (DE), Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat ja Popeda
- Superedulliset joululiput myynnissä vuoden loppuun asti

Savon suurin juhannusjuhla Tahko Juhannus järjestetään 21.-23.6.2018 neljännen kerran ensi kesänä. Tapahtumapaikkana toimii Tahko Event Park. Juhannuksen juhlinta Tahkon idyllisissä maisemissa alkaa tänä vuonna jo torstaina, joten juhlatunnelmasta saa nauttia kolmen päivän verran.
Ensimmäisten artistikiinnityksiin kuuluu saksalainen elektronisen musiikin jättiläinen Scooter, sekä kotimaiset juhlatunnelman nostattajat Kaija Koo sekä Roope Salminen & Koirat. Suomirokkia juhannuksena tarjoilee alansa pioneeri Popeda. Julkaisun yhteydessä avataan joululipunmyynti, jossa tarjolla ovat erikoishintaiset sekä VIP- että perusliput. Lisää artistijulkaisuja on tiedossa keväällä 2018.

Tahko Juhannus houkuttelee ensi kesänä juhannuksen juhlijoita saksalaisella vetonaulallaan, jo 90 –luvun puolestavälistä eurodance –tyylillään kansaa huumanneella Scooter –yhtyeellä. Hiteistään How much is the Fish? ja The logical song tuttu Scooter nähdään vihdoin myös Tahkolla, jolloin juhannusmeininki on takuuvarmasti katossa tämän bilesetin aikana. Bilebändi Roope Salminen & Koirat nostattaa juhlatunnelman kattoon hiteillään Tanssi se ulos, Madafakin darra ja Snadi. Kaija Koo hurmaa iskelmätyylisellä tulkinnallaan niin nuoret kuin vanhatkin, ja Suomirockin klassikkojärkäle Popeda huudattaa yleisöä juhannustunnelmaan.

"Tahko Juhannus on saanut erittäin hyvää asiakaspalautetta tunnelmastaan, ja ensi kesänä saamme nauttia siitä peräti kolme päivää! On erityisen hienoa, että saamme jälleen ulkomaalaisvahvistuksia artistikokoonpanoon kotimaisten suosikkien lisäksi" kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen. "Nyt jos koskaan kannattaa lyödä juhannussuunnitelmat lukkoon, katsotaan mitä muita taikoja on juhannukseksi Tahkolle luvassa." kertoo Koskinen pilke silmäkulmassaan.

Tahko Juhannus 21.-23.6.2018

LIPUT
3 päivän joululippu 100 €
3 päivän VIP –joululippu 159 €
Hinnat voimassa 31.12.2017 asti.

www.tahkojuhannus.fi
Facebook: www.facebook.com/tahkojuhannus
Instagram: @tahkojuhannus

TAHKO JUHANNUS KASVAA KOLMIPÄIVÄISEKSI – ENSI KESÄNÄ JUHANNUSTA JUHLITAAN JO TORSTAINA

-Tahko Juhannuksessa viikonloppuna 8000 kävijää
-Kaksipäiväinen festivaali polkaisee Juhannuksen käyntiin jo torstaina kesällä 2018
-Suosittu VIP –alue myytiin molempina päivinä loppuun

Tahko Juhannus 2017 keräsi viikonloppuna yhteensä 8000 kävijää. Tahko Event Parkissa järjestettävää juhannusfestivaalia juhlittiin railakkaissa merkeissä sekä perjantaina että lauantaina. Edellisenä kesänä lanseerattu VIP –alue myytiin molempina päivinä loppuun, mikä todisti jälleen, että astetta tasokkaammalle festarikokemukselle on todellakin kysyntää.

Vaikka juhannus ei tarjoillutkaan niin lämpimiä ilmoja kun voisi toivoa, festivaalikansa vietti juhannusta hyvän tunnelman siivittelemänä koko viikonlopun ajan. Perjantaina koko kansan suosikki, JVG, tanssitti juhannuksen juhlijoita ja illan kruunasi Mikael Gabriel Koko kesä –kiertuesetillään.

Toisen festaripäivän starttasi räväkästi Roope Salminen & Koirat, ulkomaalaissäväystä toi jo ysärillä mainetta niittänyt ruotsalainen Basic Element ja tapahtuman paketoi suomalaisen musiikkikentän konkari Apulanta. Tapahtuma-alueena Tahko Event Park on osoittautunut kahden vuoden aikana hyvin toimivaksi paikaksi juhannusfestareille. Yhteistyö Tahkon alueen yritysten kanssa on myös toiminut sulavasti. Tahko Juhannus on tällä hetkellä Savon suurin juhannusfestivaali.

”Kaiken positiivisen palautteen siivittelemänä voimme ylpeänä julkistaa ensi vuodelle kolmepäiväisen Tahko Juhannuksen! Mikäs sen parempaa kuin ottaa varaslähtö juhannuksen viettoon.” kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen.

Järjestyksessään neljäs Tahko Juhannus järjestetään 21.-23.6.2018 eli yleisö saa nauttia juhannusfestivaalista jopa kolmen päivän ajan. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 26.6.2017 klo 8.  Voimassa erittäin edullinen ennakkohinta 3 pv 95 euroa, tämä hinta voimassa 30.10.2017 saakka.

Tahko Juhannus 2017 kävijäkysely on nyt käynnissä! Kyselyyn pääset seuraavasta linkistä: s.mirlink.fi/s3/tahkojuhannus2017
Vastaamalla voit halutessasi osallistua arvontaan jossa voi voittaa kaksi lippua ensi vuoden tahko Juhannukseen!