Facebookissa
Instagramissa

TAHKO JUHANNUS KASVAA KOLMIPÄIVÄISEKSI – ENSI KESÄNÄ JUHANNUSTA JUHLITAAN JO TORSTAINA

-Tahko Juhannuksessa viikonloppuna 8000 kävijää
-Kaksipäiväinen festivaali polkaisee Juhannuksen käyntiin jo torstaina kesällä 2018
-Suosittu VIP –alue myytiin molempina päivinä loppuun

Tahko Juhannus 2017 keräsi viikonloppuna yhteensä 8000 kävijää. Tahko Event Parkissa järjestettävää juhannusfestivaalia juhlittiin railakkaissa merkeissä sekä perjantaina että lauantaina. Edellisenä kesänä lanseerattu VIP –alue myytiin molempina päivinä loppuun, mikä todisti jälleen, että astetta tasokkaammalle festarikokemukselle on todellakin kysyntää.

Vaikka juhannus ei tarjoillutkaan niin lämpimiä ilmoja kun voisi toivoa, festivaalikansa vietti juhannusta hyvän tunnelman siivittelemänä koko viikonlopun ajan. Perjantaina koko kansan suosikki, JVG, tanssitti juhannuksen juhlijoita ja illan kruunasi Mikael Gabriel Koko kesä –kiertuesetillään.

Toisen festaripäivän starttasi räväkästi Roope Salminen & Koirat, ulkomaalaissäväystä toi jo ysärillä mainetta niittänyt ruotsalainen Basic Element ja tapahtuman paketoi suomalaisen musiikkikentän konkari Apulanta. Tapahtuma-alueena Tahko Event Park on osoittautunut kahden vuoden aikana hyvin toimivaksi paikaksi juhannusfestareille. Yhteistyö Tahkon alueen yritysten kanssa on myös toiminut sulavasti. Tahko Juhannus on tällä hetkellä Savon suurin juhannusfestivaali.

”Kaiken positiivisen palautteen siivittelemänä voimme ylpeänä julkistaa ensi vuodelle kolmepäiväisen Tahko Juhannuksen! Mikäs sen parempaa kuin ottaa varaslähtö juhannuksen viettoon.” kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen.

Järjestyksessään neljäs Tahko Juhannus järjestetään 21.-23.6.2018 eli yleisö saa nauttia juhannusfestivaalista jopa kolmen päivän ajan. Liput tapahtumaan tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 26.6.2017 klo 8.  Voimassa erittäin edullinen ennakkohinta 3 pv 95 euroa, tämä hinta voimassa 30.10.2017 saakka.

Tahko Juhannus 2017 kävijäkysely on nyt käynnissä! Kyselyyn pääset seuraavasta linkistä: s.mirlink.fi/s3/tahkojuhannus2017
Vastaamalla voit halutessasi osallistua arvontaan jossa voi voittaa kaksi lippua ensi vuoden tahko Juhannukseen!

TAHKO JUHANNUS TÄYDENTÄÄ OHJELMISTOA BASIC ELEMENTILLÄ JA ARTTU LINDEMANILLA, MUKANA MYÖS VAAHTOBILEET

Tahko Juhannus
Tahko Juhannus

- Savon suurimman juhannusjuhlan ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys Basic Element lavalle lauantaina
- Youtube -tähti Arttu Lindeman esiintyy perjantaina
- Oheisohjelmassa luvassa mm. vaahtobileet
- Viime vuonna loppuunmyydyn leirintäalueen liput myynnissä

Kolmatta kertaa järjestettävä Tahko Juhannus on julkaissut loput artistikiinnityksensä ja festivaalin aikataulun. Rakkauden Juhannus -lisänimen saanut tapahtuma järjestetään Tahko Event Parkissa, Nilsiän idyllisissä kesämaisemissa. Tahko on perinteinen juhannuksenviettopaikka monelle savolaiselle sekä pidemmänkin matkan päästä tuleville, joten odotettavissa on rentoa tunnelmaa koko viikonlopun ajan.

Juhannuspäivänä Tahkolla koetaan todellista eurodance –huumaa kun ruotsalainen Basic Element nousee lavalle tanssittamaan festivaalikävijöitä. 90 –luvulta lähtien keikkailleen ruotsalaiskokoonpanon suosio ei ota laantuakseen, sillä keikkaa riittää edelleen ympäri Eurooppaa. Koko päivälle on luvassa vauhdikasta meininkiä, kun Basic Elementin lisäksi lavalle nousevat mm. Dingo, Apulanta, Roope Salminen & Koirat sekä Antti Tuisku.

Räppärinä uraa uurtanut, videobloggaajanakin tunnettu Arttu Lindeman saapuu Tahkolle laittamaan juhannusjuhlat käyntiin heti perjantain ensimmäisenä esiintyjänä. ”Läikkyy” –hitistään tunnettu Lindeman pokasikin tämän vuoden Emma –gaalassa yleisöäänestyksessä Vuoden artisti –palkinnon, joten miehen keikat ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja. Juhannusaaton illan päättää Mikael Gabriel, jonka ura on ollut huikeassa nousukiidossa Vain Elämää – esiintymisestään asti. Perjantaina esiintymään saapuvat myös Movetron, SANNI, JVG, Kaija Koo, Teflon Brothers ja Evelina.

Festivaalialueella sijaitsevalla vaahtobilealtaalla vaahtotykki ja DJ palvelevat juhlijoita molempina päivinä festivaalialueen aukeamisesta aina iltakymmeneen asti. Festivaalialueen oheispalveluihin kuuluu myös perinteiset ruokakojut, jäätelökioski, lävistyspiste ja muut festarituotemyyntipisteet.

Viime vuonna loppuunmyyty leirintäalue sijaitsee tänäkin vuonna Tahkolahden uimarannan läheisyydessä, mihin voi majoittua joko teltassa, asuntoautossa tai -vaunussa.  Leirintäalueelta on vain viiden minuutin kävelymatka festarialueelle, ja muut tarvittavat palvelut ovat myös lähellä. Leirintäalue aukeaa perjantaina 23.6. klo 10 ja sulkeutuu sunnuntaina 25.6. klo 13.