Facebookissa
Instagramissa

Liput ennakkohintaan

Vuoden 2019 ennakkoliput ovat nyt myynnissä! Osta itselle tai lahjaksi lippu Savon suurimpaan juhannusjuhlaan. K-18
Tahko Juhannus 20.-22.6.2019

Tahko Juhannus 3 päivää ..... 109 € | Osta liput: TIKETTI

TAHKO JUHANNUS 2018 KERÄSI ENNÄTYSYLEISÖN

- Tahko Juhannus on kerännyt lauantai -iltaan mennessä 13 000 kävijää
- Lähes loppuunmyytyjen VIP -lippujen kysyntä kasvaa vuosi vuodelta
- Ensi vuonna festivaali järjestetään jälleen kolmipäiväisenä

Tahko Juhannus on kerännyt ennätyskävijämäärän tänä Juhannuksena. Festivaalin kokonaiskävijämäärä on lauantain alkuiltaan mennessä ollut peräti 13 000 kävijää. Ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä järjestettävä festivaali on kerännyt yleisöä kaikkina kolmena päivänä, perjantain kuitenkin ollessa ehdottomasti viikonlopun kohokohta.

Perjantaina festivaalia tähdittivät saksalainen ysärijyrä Scooter sekä Suomen suosituin räppäri CHEEK, jonka esiintyminen oli osa artistin tämän kesän jäähyväiskiertuetta. Festivaalin aloituspäivänä torstaina alueella oli pitkin päivää erinomainen tunnelma. Illan kruunasi kesäksi festarilavoille paluun tehnyt Nylon Beat. Lauantaina Tahkolla on saatu nauttia aurinkoisesta säästä mm. Evelinan energisen esiintymisen tahtiin ja illalla lavalle nousevat vielä JVG, Popeda ja Apulanta.

Ennätysmäärän kävijöitä keränneen festivaalin VIP -liput oli loppuunmyyty perjantain, lauantain kahden päivän sekä kolmen päivän lippujen osalta. Myös leirintäalue myytiin loppuun niin teltta- kuin autopaikkojenkin osalta. ”Festivaalin kasvattaminen kolmipäiväiseksi osoittautui ehdottomasti oikeaksi päätökseksi. VIP -aluetta laajennettiin suuren kysynnän vuoksi, ja positiivista palautetta on tullut pitkin festivaalia.” kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen. Tahko Juhannus tullaan myös ensi vuonna järjestämään kolmipäiväisenä 20.-22.6.2019.

Ensi vuoden kolmen päivän edulliset ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin 25.6.2018 klo 8.