Facebookissa
Instagramissa

TAHKO JUHANNUKSESSA ESIINTYY LIUTA KOTIMAISIA HUIPPUARTISTEJA

•    Savon suurinta juhannusjuhlaa tähdittää mm. Evelina, Popeda, Pikku G, Roope Salminen & Koirat ja Kaija Koo
•    Suositut kolmen päivän VIP -liput sekä perusliput nyt myynnissä

Tahko Juhannus järjestetään ensi kesänä jo viidettä kertaa Tahko Event Parkissa 20.-22.6.2019. Festivaali on julkaissut ensimmäiset artistikiinnityksensä, ja lisää artistijulkaisuja on luvassa kevättalvella 2019.
 
Vain Elämää -ohjelmassa laulusuorituksillaan ihastuttanut pop-tähti Evelina saapuu Tahkolle juhannuksena tanssittamaan festivaalikansaa mm. hittiensä Tornado, Kylmii Väreitä ja Honey tahtiin. Tulevaa juhannusta voi fiilistellä laulajan keikalla Tahkon talvikauden avajaisissa Piazzalla tänään perjantaina. Suomirock -asennetta juhannusjuhlille tuo Popeda, ja bilebiittejä puolestaan tarjoilee Roope Salminen & Koirat. Juhannuksena Tahkolla nähdään myös juuri kahteen kertaan Hartwall Areenan täyteen vetänyt Kaija Koo sekä viime kesinä menestyksekkään paluun festarilavoille tehnyt räppäri Pikku G.

Rakkauden juhannus -tittelillä varustettu festivaali ylitti kävijätavoitteensa viime kesänä, ja kävijöiden määrä on ollut nousujohteista kuluneiden neljän kesän aikana. Tahko on suosittu juhannuksen viettopaikka Pohjois-Savon alueella ja moni nauttiikin keskikesän juhlasta perinteisissä maisemissa mökillä, festivaalitunnelmalla höystettynä.
 
”Viime kesänä Tahko Juhannus ylitti odotukset kävijämäärän suhteen, ja tällä tarmolla on hyvä jatkaa festarin kehittämistä.” kertoo festivaalin tuottamisessa alusta asti mukana ollut festivaalipäällikkö Allu Koskinen. ”Viime kesänä loppuun myydyt VIP -liput julkaistaan nyt hyvissä ajoin myyntiin, sillä kysyntä on jo tässä vaiheessa ollut kovaa.” kertoo Koskinen suosiota keränneestä festivaalin VIP -alueesta.
 
Tahko Juhannus 20.-22.6.2019
Ensi vuoden kolmen päivän edulliset ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.
 
Lippujen hinnat:
3PV peruslippu 109e
3PV VIP 195e
 
Facebook: www.facebook.com/tahkojuhannus
Instagram: @tahkojuhannus

Liput ennakkohintaan

Vuoden 2019 ennakkoliput ovat nyt myynnissä! Osta itselle tai lahjaksi lippu Savon suurimpaan juhannusjuhlaan. K-18
Tahko Juhannus 20.-22.6.2019

Festarilippu 3 päivää ..... 109 €
VIP-lippu 3 päivää ..... 195 €
Osta liput: TIKETTI ja LIPPU.FI