Facebookissa
Instagramissa

TAHKO JUHANNUS 2018 KERÄSI ENNÄTYSYLEISÖN

- Tahko Juhannus on kerännyt lauantai -iltaan mennessä 13 000 kävijää
- Lähes loppuunmyytyjen VIP -lippujen kysyntä kasvaa vuosi vuodelta
- Ensi vuonna festivaali järjestetään jälleen kolmipäiväisenä

Tahko Juhannus on kerännyt ennätyskävijämäärän tänä Juhannuksena. Festivaalin kokonaiskävijämäärä on lauantain alkuiltaan mennessä ollut peräti 13 000 kävijää. Ensimmäistä kertaa kolmipäiväisenä järjestettävä festivaali on kerännyt yleisöä kaikkina kolmena päivänä, perjantain kuitenkin ollessa ehdottomasti viikonlopun kohokohta.

Perjantaina festivaalia tähdittivät saksalainen ysärijyrä Scooter sekä Suomen suosituin räppäri CHEEK, jonka esiintyminen oli osa artistin tämän kesän jäähyväiskiertuetta. Festivaalin aloituspäivänä torstaina alueella oli pitkin päivää erinomainen tunnelma. Illan kruunasi kesäksi festarilavoille paluun tehnyt Nylon Beat. Lauantaina Tahkolla on saatu nauttia aurinkoisesta säästä mm. Evelinan energisen esiintymisen tahtiin ja illalla lavalle nousevat vielä JVG, Popeda ja Apulanta.

Ennätysmäärän kävijöitä keränneen festivaalin VIP -liput oli loppuunmyyty perjantain, lauantain kahden päivän sekä kolmen päivän lippujen osalta. Myös leirintäalue myytiin loppuun niin teltta- kuin autopaikkojenkin osalta. ”Festivaalin kasvattaminen kolmipäiväiseksi osoittautui ehdottomasti oikeaksi päätökseksi. VIP -aluetta laajennettiin suuren kysynnän vuoksi, ja positiivista palautetta on tullut pitkin festivaalia.” kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen. Tahko Juhannus tullaan myös ensi vuonna järjestämään kolmipäiväisenä 20.-22.6.2019.

Ensi vuoden kolmen päivän edulliset ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin 25.6.2018 klo 8.

KOLMIPÄIVÄISEKSI KASVAVAN TAHKO JUHANNUKSEN AIKATAULUT JULKI

- Savon suurimpien juhannusjuhlien aikataulut on julkaistu
- Oheisohjelmassa luvassa ysärimeininkiä, vaahtobileitä sekä DJ
- Juontamassa radio KISSin Jani “Tuottaja” Jääskeläinen


Järjestyksessään neljäs Tahko Juhannus järjestetään 21.-23.6.2018 Tahko Event Parkissa. Kolmipäiväiseksi kasvavalla festivaalilla esiintyy tänä juhannuksena mm. Cheek, Scooter (DE), SANNI, Nylon Beat, Apulanta, JVG, Kaija Koo, Jenni Vartiainen ja Evelina. Tapahtuman juontaa radiokanava KISS:iltä tuttu Jani ”Tuottaja” Jääskeläinen.

Torstaina ensimmäisenä kunnian astella lavalle saa Karjala takas -hitistään tunnettu Portion Boys. Ensimmäisen festaripäivän kruunaavat huippusuosittu pop -tähti SANNI ja festarilavoille täksi kesäksi paluun tekevä Nylon Beat. Torstaina festivaalialueella päästään kunnolla juhannuksen juhlintaan kiinni vaahtobileiden siivittelemänä.

Juhannusaattona perjantaina juhlat polkaisee käyntiin ysärikokoonpano Movetron, ja illan toiseksi viimeinen esiintyjä Scooter palauttelee mieleen niin ikään biittejä 90 -luvulta. Perjantai -illan kruunaa itseoikeutetusti Suomen suosituin rap -artisti Cheek. Ysäriteema näkyy ja kuuluu myös oheisohjelmassa, sillä juhannuskansaa tanssittaa esiintyjien välissä Savon Kovimmat Ysäribileet, eli DJ:t Frankie, Make ja Mickey.

Lauantaina eli juhannuspäivänä Tahkon Juhannuksen avaavat Reino Nordin ja Evelina. Biletunnelmaa nostattaa illan toiseksi viimeinen esiintyjä, huippusuosittu rap -duo JVG ja festarin paketoi suomirock -kokoonpano Apulanta. Viime kesänäkin Tahkolla juhannustunnelmaa ylläpitänyt DJ NDe saapuu tänäkin kesänä pyörittelemään kiekkoja lauantaipäivän ajaksi.
Tahkolla on juhannuksena luvassa monipuolinen artistikattaus, menevää oheisohjelmaa ja juhannuksen taikaa. "Haluamme tarjota Tahkolla juhannuksena laadukasta ohjelmaa ja hyvin toteutettua festarielämystä. Artistikattaus on sen verran kova tänä vuonna, että luvassa on kaikkien aikojen rakkauden juhannus!" kertoo festivaalipäällikkö Allu Koskinen.
Aikataulut kokonaisuudessaan nähtävillä osoitteessa Ohjelma-sivulta.

Tahko Juhannus 21.-23.6.2018

ESIINTYJÄT
Torstai 21.6.: Nylon Beat, SANNI, Pikku G, Teflon Brothers, Klamydia, Portion Boys
Perjantai 22.6.: Cheek, Scooter (DE), Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Raptori, Movetron
Lauantai 23.6.: Apulanta, JVG, Evelina, Popeda, Roope Salminen & Koirat, Reino Nordin

LIPUT
Perusliput: 3 PV 110€ / 2 PV 95€ / 1 PV 60€
VIP ¬liput: 3 PV 169€ / 2 PV 149€ / 1 PV 99€
Leirintälippu: 25€
Caravanpaikka: 25€
Perus- ja VIP ¬liput myynnissä Kuopion F-Musiikissa. Kaikki lipputyypit myynnissä myös Lippupisteessä ja Tiketissä.

Facebook: www.facebook.com/tahkojuhannus
Instagram: @tahkojuhannus